1 пастилка қуйидагиларни сақлайди: фаол модда: қуйидагилардан ажратиб олинган қуруқ экстрактлар: 15,0 мг………….қизилмия илдизлари (глйcйррҳиза глабра) 10,0 мг………….доривор имбир издизпоялари (зенгибер оффиcинале) 10,0 мг………….доривор эмблика мевалари (эмбелиcа оффиcинале) 5,0 мг……………левоментол ёрдамчи моддалар: – апелсинли пастилкалар учун: 1618,0 мг сахароза, 1037,0 мг суюқ декстроза, 1,5 мг глицерол, 20,0 мг лимон кислотаси моногидрати, 5,0 мг метилпарагидроксибензоат, 0,5 мг пропилпарагидроксибензоат, 4,07 мг апелсин ароматизатори, 0,012 мг ялпиз ароматизатори (ялпиз эссенцияси), 0,125 мг қуёш шафағи сариғи бўёвчиси; – лимонли пастилкалар учун: 1618,0 мг сахароза, 1037,0 мг суюқ декстроза, 1,5 мг глицерол, 25,0 мг лимон кислотаси моногидрати, 5,0 мг метилпарагидроксибензоат, 0,5 мг пропилпарагидроксибензоат, 3,75 мг лимон мойи, 0,012 мг ялпиз ароматизатори (ялпиз эссенцияси), 0,1мг хинолин сариғи бўёвчиси; – малинали пастилкалар учун: 1618,0 мг сахароза, 1037,0 мг суюқ декстроза, 1,5 мг глицерол, 5,0 мг метилпарагидроксибензоат, 0,5 мг пропилпарагидроксибензоат, 6,25 мг малина ароматизатори, 0,1мг азорубин бўёвчиси; – қулупнайли пастилкалар учун: 1618,0 мг сахароза, 1037,0 мг суюқ декстроза, 1,5 мг глицерол, 18,0 мг лимон кислотаси моногидрати, 5,0 мг метилпарагидроксибензоат, 0,5 мг пропилпарагидроксибензоат, 7,5 мг қулупнай ароматизатори, 1,25 мг пунцовий (Понсо 4Р) бўёвчиси; – ананасли пастилкалар учун: 1618,0 мг сахароза, 1037,0 мг суюқ декстроза, 1,5 мг глицерол, 2,0 мг лимон кислотаси моногидрати, 5,0 мг метилпарагидроксибензоат, 0,5 мг пропилпарагидроксибензоат, 0,1 мг ялпиз ароматизатори (ялпиз эссенцияси), 6,25 мг ананас ароматизатори, 0,0625 мг БҚ Супра бўёвчиси (бриллиант кўки ва хинолин сариғи бўёвчиларининг аралашмаси).
Доктор Мом йўталга
ўсимликлардан олинадиган балғам кўчирувчи восита.
пастилкалар (апелсинли, лимонли, малинали, қулупнайли, ананасли).